Καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα kimpiris.gr

Σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδίασης ηλεκτρονικών συστημάτων, αυτοματισμών και εγκαταστάσεων  με την χρήση αξιόπιστων και δοκιμασμένων συστημάτων  , με υπηρεσίες εγκατάστασης  συναγερμών  ασύρματων και ενσύρματων, καθώς και με μελέτη και εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων επιτήρησης CCTV.

Από το 1989 σαν κατάστημα χονδρικής πώλησης στο χώρο των εισαγωγών αρχικά με σειρήνες και παρελκόμενα συναγερμών για διάφορες εφαρμογές.

Από το 2010 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από τη διάθεση προϊόντων και ανταλλακτικών για το αυτοκίνητο, το φορτηγό και τη μηχανή. Κύριος κλάδος αποτελεί ο φωτισμός Led για τον οποίο έχουμε αφιερώσει χρόνο και μεράκι για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε:

Λάμπες LED για όλα τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τις μηχανές.
Συναγερμούς και άλλα είδη ασφάλειας και προστασίας αυτοκινήτων, μηχανών και φορτηγών
Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων
Είδη 4 x 4 και εργάτες.
Συστήματα ασφαλείας ενσύρματα και ασύρματα τελευταίας γενιάς για κάθε σας ανάγκη. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάμερες και συναγερμούς μέσα από τη διάθεση συνδυαστικών προϊόντων για να σας καλύπτουν 100% σε όλα τα υλικά ενώ παρέχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης του κλειστού κυκλώματος ή του συστήματος συναγερμού καθώς διαθέτουμε άδεια για εγκατάσταση από το 1986.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με γνώμονα πάντα την καλή και ουσιαστική σχέση και επικοινωνία με τον πελάτη για το καλύτερο αποτέλεσμα